Intrade ITG AB | Let your walls talk

Pressrum

  • Warning: file_get_contents(): Peer certificate CN=`intrade.se' did not match expected CN=`www.intrade.se' i custom_reseller_block_content() (rad 99 av /var/www/drupal-7.0/sites/intrade.se/modules/custom/custom.module).
  • Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto i custom_reseller_block_content() (rad 99 av /var/www/drupal-7.0/sites/intrade.se/modules/custom/custom.module).
  • Warning: file_get_contents(https://www.intrade.se/sites/intrade.se/files/resellers/reseller.txt): failed to open stream: operation failed i custom_reseller_block_content() (rad 99 av /var/www/drupal-7.0/sites/intrade.se/modules/custom/custom.module).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() i custom_reseller_block_content() (rad 104 av /var/www/drupal-7.0/sites/intrade.se/modules/custom/custom.module).

Pressrum

VÄLKOMMEN TILL VÅRT PRESSRUM

Våren är på gång och så är även vi. Nu har vi nyheter som är på väg ut i butikerna. Vår första kollektion som redan nu finns i butik är Karl Lagerfeld, en exklusiv designerkollektion från en av världens främsta modeskapare. I mars lanserar vi kollektionen Museum där klassisk elegans möter modern maximalism. Och mer är att vänta, vi jobbar för fullt med fler spännande nyheter. Båda kollektionerna finns som Nyhet under Våra kollektioner.

Kontakta mig gärna med frågor, önskemål, högupplösta mönsterbilder eller vad det nu kan vara som rör våra tapeter: catharina [at] intrade.se

Våra kollektioner finns även på tapet.sedär man kan klicka upp en kollektion och se alla mönsterbilder. För att få tillgång till vår bildbank klicka på länken här: https://tapetterminalen.image-bank.com/
och logga in, skapa konto eller kontakta Lovisa på lovjoh [at] tapet.se för att få inloggningsuppgifter.

Package icon Intrade Logo - EPSImage icon Intrade Logo - JPG

Logga in

Ange ditt användarnamn på Intrade ITG AB.
Ange ett lösenord för ditt konto.

Hitta din återförsäljare

InTrade ITG AB
Box 16
SE-501 13 Borås.´

Lager och besöksadress
Intrade ITG AB
Surbrunnsgatan 10
504 30 Borås

Tel. +46[0]31 774 01 40
Fax. +46[0]31 13 39 37
E-mail: info [at] intrade.se

"Intrade är det lilla företaget med den stora ambitionen. Vårt mål är nämligen att leta rätt på världens absolut fräckaste tapeter och presentera dem på en designmedveten och kräsen svensk marknad."