Intrade ITG AB | Let your walls talk

Pressrum

  • Warning: file_get_contents(): Peer certificate CN=`intrade.se' did not match expected CN=`www.intrade.se' i custom_reseller_block_content() (rad 99 av /var/www/drupal-7.0/sites/intrade.se/modules/custom/custom.module).
  • Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto i custom_reseller_block_content() (rad 99 av /var/www/drupal-7.0/sites/intrade.se/modules/custom/custom.module).
  • Warning: file_get_contents(https://www.intrade.se/sites/intrade.se/files/resellers/reseller.txt): failed to open stream: operation failed i custom_reseller_block_content() (rad 99 av /var/www/drupal-7.0/sites/intrade.se/modules/custom/custom.module).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() i custom_reseller_block_content() (rad 104 av /var/www/drupal-7.0/sites/intrade.se/modules/custom/custom.module).

Pressrum

VÄLKOMMEN TILL VÅRT PRESSRUM

Det här märkliga året är snart till ända, Corona har gett oss nya perspektiv på våra liv och vi har fått lära oss att leva på ett helt nytt sätt med avstånd, hemarbete mm.

Vi kan bara hoppas att vi under 2021 kan återgå till det ”vanliga” om än med en ny syn på tillvaron.

Under året har vi gett ut ett antal kollektioner som ni kan se under Våra Kollektioner och nu i höstas lanserade vi vårt sista paket bestående av två kollektioner: 

WATERFRONT och OVER THE RAINBOW.

Nu jobbar vi för fullt med nyheter som vi hoppas kunna presentera här under början av 2021.

Kontakta mig gärna med frågor, önskemål, högupplösta mönsterbilder eller vad det än kan vara som rör våra tapeter: catharina [at] intrade.se

Våra kollektioner finns även på tapet.sedär man kan klicka upp en kollektion och se alla mönsterbilder. För att få tillgång till vår bildbank klicka på länken här: https://tapetterminalen.image-bank.com/
och logga in, skapa konto eller kontakta Lovisa på lovjoh [at] tapet.se för att få inloggningsuppgifter.

Package icon Intrade Logo - EPSImage icon Intrade Logo - JPG

Logga in

Ange ditt användarnamn på Intrade ITG AB.
Ange ett lösenord för ditt konto.

Hitta din återförsäljare

InTrade ITG AB
Box 16
SE-501 13 Borås.´

Lager och besöksadress
Intrade ITG AB
Surbrunnsgatan 10
504 30 Borås

Tel. +46[0]31 774 01 40
Fax. +46[0]31 13 39 37
E-mail: info [at] intrade.se

"Intrade är det lilla företaget med den stora ambitionen. Vårt mål är nämligen att leta rätt på världens absolut fräckaste tapeter och presentera dem på en designmedveten och kräsen svensk marknad."